Wij zijn de procesverbinder!

De wereld om ons heen verandert snel! Van organisaties en medewerkers wordt veel creativiteit en flexibiliteit verwacht. VoorInfra wil u graag helpen met haar kennis en kunde, zodat u zich kunt blijven richten op de vragen van morgen. Onze experts denken graag met u mee en werken samen met u aan het creëren van de beste oplossingen. Het verschil maak je door inzicht en afstemming te hebben in het gehele proces. Hier werken wij graag aan mee!

VoorInfra is een pragmatisch advies- en ingenieursbureau met kennis van kabel- en leidinginfrastructuur, zoals elektra, gas, water en warmte en met specialisatie in glasvezel. Wij willen de samenwerkingspartner zijn voor opdrachtgever en aannemer. Dit doen wij door het bieden van diensten op gebied van ontwerp, prijsberekening, voorbereiding, proces, ICT, projectcontrol en -management.

Wij gaan voor een veilige, gezonde en duurzame werk- en leefomgeving. Wij staan voor open en eerlijke communicatie met onze klanten, partners en medewerkers. Door inzicht te hebben in de eisen, wensen en processen kunnen wij, samen met onze partners, maakbare oplossingen bieden vanaf initiatie tot en met oplevering en beheer en onderhoud.

Contact opnemen