Uw plannen, onze ambitie!

VoorInfra ondersteunt en adviseert opdrachtgevers en aannemers op het gebied van ontwerp, prijsberekening, voorbereiding, proces, ICT, projectcontrol en -management. Zo helpen wij opdrachtgevers met het uitwerken van high level ontwerpen en bouwkostenramingen voor business cases, controleren wij voorlopige ontwerpen op technische eisen en efficiëntie en adviseren en ondersteunen wij bij het opzetten van beheer- en onderhoud.

Aannemers ondersteunen wij bijvoorbeeld met het maken van ontwerpen voor tenders. Ook voeren wij regie over bouwprojecten vanaf tender tot en met oplevering in assetmanagementsystemen. Hierbij nemen wij delen van het werk uit handen, zoals ontwerp, inkoop, omgevingsmanagement, klantcontact en oplevering.

In projecten zijn wij gewend aan het samen werken met meerdere partijen. Onze experts zijn zelf-organiserend en leggen graag de verbinding, zowel technisch, organisatorisch als procesmatig. Door inzicht te hebben in de eisen, wensen en processen kunnen wij, samen met onze partners, maakbare oplossingen bieden vanaf initiatie tot en met oplevering en beheer en onderhoud. Wij werken aan overzicht en denken mee in detail. Uw plannen waarmaken, dat is onze ambitie!

Meer weten? Bekijk de onderstaande expertises.

Ontwerp en prijsberekening
Lees meer
Voorbereiding
Lees meer
Proces en ICT
Lees meer
Projectcontrole en ‑management
Lees meer
Ontwerp en prijsberekening
Lees meer
Voorbereiding
Lees meer
Proces en ICT
Lees meer
Projectcontrole en ‑management
Lees meer