Het succes van een project ligt veelal in een goede voorbereiding. Onze experts werken graag samen met u aan een gedegen voorbereiding van uw project. Een project begint met een realistische integraal planning. Wij kunnen u helpen deze op te stellen en verder uit te werken in een detailplanning. Op basis van deze planning kan de voortgang van het project bewaakt worden.

VoorInfra kan u ondersteunen bij het verkrijgen van bodeminformatie voor uw project. Ook bij het aanvragen van instemmingen en vergunningen helpen onze experts u graag.

Wij werken graag samen met u aan een veilige, gezonde en duurzame werk- en leefomgeving. Wij kunnen u adviseren over de juiste werkmethodiek en over het treffen van de juiste veiligheidsmaatregelen.

Ook kunnen wij het uitvoeringsontwerp verder uitwerken tot (digitale) werkmappen, waarmee de uitvoerende ploegen de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Het aanvragen van de KLIC kunnen wij ook voor u verzorgen en verstrekken aan de ploegen.

Het wordt in projecten steeds belangrijker om samen te werken met leveranciers die kennis en kunde toevoegen aan uw project. VoorInfra kan u ondersteunen bij het selecteren en vastleggen van de afspraken met uw leveranciers, zodat hier ook op gestuurd kan worden.

 

Bekijk onze andere expertises

Ontwerp en prijsberekening
Lees meer
Proces en ICT
Lees meer
Projectcontrole en ‑management
Lees meer
Ontwerp en prijsberekening
Lees meer
Proces en ICT
Lees meer
Projectcontrole en ‑management
Lees meer