Heb jij de drive om de beste engineer te willen worden en zie jij uitdaging in het optimaliseren van ontwerpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanwege professionalisering van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een engineer (m/v) die samen met ons wil bouwen aan de wereld van morgen.

VoorInfra is een advies- en ingenieursbureau die kennis heeft van kabel- en leidinginfrastructuur, zoals elektra, gas, water en warmte en is gespecialiseerd in glasvezel. Wij willen de samenwerkingspartner zijn voor opdrachtgever en aannemer. Dit doen wij door het bieden van diensten op gebied van ontwerp, prijsberekening, voorbereiding, proces, ICT, projectcontrol en -management.

Wij gaan voor een veilige, gezonde en duurzame werk- en leefomgeving. Wij staan voor open en eerlijke communicatie met onze klanten, partners en medewerkers. Door inzicht te hebben in de eisen, wensen en processen kunnen wij, samen met onze partners, maakbare oplossingen bieden vanaf initiatie tot en met oplevering en beheer en onderhoud. Wij zijn de procesverbinder!

Wat ga je doen?

Ondersteund door een lead engineer ben je al vroeg betrokken bij onze projecten en denk je mee in maakbare oplossingen voor onze klanten. Je werkt een ontwerp uit, waarbij je rekening houdt met de eisen en voorschriften vanuit stakeholders en de resultaten uit grondonderzoeken. De lead engineer staat voor je klaar om jou de kneepjes van het vak te leren.

Uiteindelijk werk je het ontwerp uit tot een optimaal netwerk en vraag je ook de instemmingen en vergunningen aan. Het ontwerp maak je verder gereed voor uitvoering, zodat er werkpakketten ontstaan. Ook verwerk je de gegevens van de landmeters tot revisie. Hierdoor leer je en blijf je betrokken bij het gehele project.

Wat vragen wij?

Wij vragen MBO+ werk- en denkniveau en de ambitie om een top engineer te worden in de kabel- en leidingsector. Wij zoeken iemand die nauwkeurig en nauwgezet werkt, goed in teamverband kan werken en denkt in oplossingen. Onze ideale kandidaat heeft al enige ontwerpervaring en/of ervaring in de kabel- en leidingsector.

Wat bieden wij?

Een prettige werksfeer met korte lijnen en leuke collega’s. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en om te ontdekken waarin jij goed bent. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Kay-Arne Roeterd op nummer (055) 203 20 68. Wil je direct solliciteren? Stuur dan een e-mail naar werken@voorinfra.nl.